tisdag 15 januari 2013

Ett väldigt gott fröknäcke

Skulle kunna äta det som godis, så gott är det!
Gott som det är eller tillsammans med en ostbit från ostbrickan.

Ingredienser
2dl vetemjöl
2dl solrosfrön
1dl linfrön
½ dl sesamfrön
½ dl rapsolja
2dl kokhett vatten

Blanda alla ingredienser och kavla ut på bakplåtsbeklädd plåt. Det bästa är att kavla smeten mellan två papper tills den är ca ½ cm tjock. Skåra smeten lite så blir det lättare att dela på brödet efter gräddning. Grädda i ugnen, längst ner i 150 grader i ca 1 tim.
I min ugn brukar jag köra i 125 i ca ½ timme. Ha lite koll på gräddningen så inte det blir för mörkt.

3 kommentarer:

  1. Jag har helt missat din receptsida!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är helt okej Emmelie, är inte så frekvent uppdaterad! ;)

      Radera
  2. Jag har också missat sidan...... upptäckte den idag... ;)

    kramen

    SvaraRadera